Healing en Coaching

De redenen om een healing of distant healing te willen doen kunnen sterk variëren.

Je kan weinig energie hebben, prikkels van buiten moeilijk los laten, te veel stress ervaren,   disbalans in je leven hebben  of de zin van je leven niet  ervaren, onrust of verdriet voelen  of andere zware gevoelens hebben , zoals boosheid enz. Je kan ook blokkades ervaren zodat je bijvoorbeeld geen verbinding kan voelen of moeilijk een relatie aan durft te gaan, Je kan structureel een onbestemd gevoel hebben, wantrouwend in het leven staan, niet geaard zijn, niet vinden wat je zoekt. Je kan verslavingen hebben. Of steeds weer last van bepaalde zaken uit het verleden hebben. Of, als je dit leest heb je iets anders waarvoor je een healing zou willen.

Het kan ook zijn dat je een diepere betekenis wilt geven aan je bestaan op aarde en je wilt je dieper verbinden met de aarde, zon, maan, sterren, sterren constellaties, de andere energetische werelden leren kennen, je verbinden met de natuur, je voorouders en vorig levens.

In het begin van de healing doe ik een energetische diagnose en daarna begin ik met diep reinigen van je aura, chakras, energielichaam en laat alle zware energie gaan.

Tijdens de rest van de healing werk ik met stenen uit een mesa. Ik werk met vele krachten (frekwenties) uit en op de aarde en licht frequenties van de zon, maan, sterren en sterrenconstellaties.

Er kunnen fragmenten van je ziel terug gehaald worden (soul retrieval) energetische koorden met voorouders die je zware gevoelens versterken, doorgesneden worden, generationele vloeken kunnen losgelaten worden, vorig levens kunnen worden gehealed, geloftes van armoede uit het verleden kunnen opgeheven worden, entiteiten (energie van anderen) kunnen gaan enz.

Je energielichaam wordt stap voor stap genezen, je chakras worden in balans gebracht, je aura wordt geharmoniseerd  en je ontvangt allerlei soorten licht. Frekwenties van krachten van de aarde, zon, maan, paneten, sterren en sterrenconstellaties.

En dit werkt healend op alle zaken die ik hierboven heb beschreven.

Zoals je zult begrijpen kan ik bovenstaande niet in 1 sessie healen. Maar wees welkom om een keer een healing of een distant healing te doen, zodat je zelf kunt ervaren of het voor jou goed werkt.

Tijdens een distant healing, een healing op afstand, vindt hetzelfde wat ik boven beschrijf, plaats. Er wordt voorafgaand aan de distant healing via skype, whats app, facetime contact gemaakt en de focus voor de distant healing wordt besproken. Daarna volgt de distant healing en tot slot ontmoeten we elkaar weer op skype om ervaringen uit te wissselen.

Doe gemakkelijke kleren aan als je komt.

Je ontvangt covid-19 voorschriften

Duur van een healing en distant healing zijn 2 uur.

De kosten zijn € 100,– per sessie

Een healing kan ook goed gecombineerd worden met een inwijding: De Hatun Karpay, die uit 3 inwijdingen bestaat, het openen van je hart (Munay karpay) je liefde, vreugde, wijsheid,  het openen van je derde oog, je intuïtie, visie en helderziendheid (Yachai Karpay) en tot slot gaan met de nieuwe  krachten, verbonden met je hart en 3e oog (Llankay Karpay).

Als je al meer ervaring hebt met energiewerk en Inca sjamanisme, kan je ook voor een van de andere initiaties gaan die genoemd worden.