Tineke ten Cate

De kennismaking met het sjamanisme was in 1990 en ze ontving een sjamanistische calling van het vuur. Sindsdien heeft ze zich met verschillende tradities in het sjamanisme verbonden en met veel respect met diverse vormen gewerkt. Haar hele sjamanistische zoektocht heeft er toe geleid dat ze in 2012 ingewijd werd op het mystieke pad als Pampamesayoq (aardehoeder, het pad verbonden met het hart) en met de lineage van de paqos van de Q’ero Nation, Andes Peru, zuivere afstamming tot aan de Inca’s verbonden werd.

Dit bracht een diepe verbinding met haar hart,  ziel, haar (spirituele) familie en haar (spirituele) voorouders wat maakte dat ze zich compleet voelde en thuiskomen op aarde en in de kosmos. Ze werkt als Pampamesayoq (aardehoeder) voor heling van de aarde en de kosmos en mensen.

Ze werkt sinds 30 jaar in haar inmiddels Inca sjamanistische praktijk  “Hummingbird”,  geeft trainingen, lezingen, healing en initiaties en is de afgelopen 12 jaar student van de paqos  en coördinator en coach van Serena Anchanchu de training  voor Pampamesayoq van de paqos van de Q’ero Nation Andes Peru.

Ze gaf vele sjamanistische trainingen, was 10 jaar de voorzitter van de voormalige School voor Sjamanisme waar ze ook werkzaam was als teacher en coach.

Ze was  als Klinisch Psycholoog 25 jaar werkzaam als docent in Groningen en leidde groepsleiders op.

Wil je meer weten, of heb je vragen  over deze opleiding, mail of bel:

Tineke ten Cate, ttcate@xs4all.nl of 0644 934 426