Ñawis-Chakras balanceren met witte Chumpis

In de westerse cultuur is het woord chakra een bekend fenomeen geworden; het woord is afkomstig uit het Sanskrit en betekent wiel. Ook het Inca sjamanisme kent vergelijkbare energetische wielen; in de Quechua taal worden die wielen Ñawis genoemd en dat betekent “ogen”. Het zijn energetische, draaiende wielen waardoor de levende energie naar binnen en naar buiten kan stromen en je hele fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem voedt.

Als je geboren wordt is je systeem heel open, maar geleidelijk in je leven gaan de “ogen” meestal steeds dichter en wordt de vrije doorstroming van de energie belemmerd.

Vaak uit zich dat door je een gevoel van onrust hebt, moeilijk rustig kunnen zitten, telkens opstaan, het gevoel hebben dat je achter jezelf aanholt en dat je jezelf niet bent. Een haperende energetische flow kan zich ook uiten in fysieke aandoeningen en ergernissen.

Voor deze balancerende healing gebruikt de sjamaan witte Chumpi stenen. Het woord Chumpi betekent band en heeft betrekking op de banden van levende energie die jouw fysieke lichaam omgeven en je “bubble”of energieveld vormen.

De Chumpi stenen zijn ook verbonden met archetypen zoals de condor, slang, puma/jaguar en de kolibri, zon, maan en elementen.

Balancering van je Ñawis/Chakras brengt je rust, evenwicht en helderheid. Doorstroming van kosmische- en aarde energie in jouw systeem versterkt je gevoel van “op je plek” zijn en maakt je innerlijke wijsheid toegankelijker.

  • Deze healing duurt 1,5 uur en de bijdrage is 100 euro.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.