Soul Retrieval Voorouder

Voorouders zijn heel belangrijk, dankzij hen ben jij hier. Soul retrieval voor een voorouder kan deel uitmaken van jouw eigen healing proces; het brengt rust, ruimte en dankbaarheid in je leven, in je familielijn en je relaties.

Als iemand overgaat naar de andere wereld, dan kan het zijn dat sommige zieledeeltjes achterblijven. Dat kan te maken hebben met issues die nog niet “af” zijn, ziektes, chirurgische ingrepen of aandoeningen zoals bijvoorbeeld hartklachten, bloedziekten, problemen met de longen of ingewanden etc. De energetische invloed van voorouders is wel zeven generaties.

Hoe merk je zoiets?

Vaak is het een onbestemd gevoel dat zich steeds weer aandient; je aandacht wordt herhaaldelijk getrokken naar een bepaalde voorouder die zwaar aanvoelt of je herkent iets in de voorouder van jouw ongemak of aandoening. Het kan ook zijn dat er aandoeningen zijn die veel in je familie voorkomen.

De Paqo-sjamaan kan reizen om te zien of er zieledeeltjes zijn achtergebleven en waar ze zijn; de deeltjes kunnen dan geheeld worden en naar het Licht gebracht.

  • Een soul retrieval voor een voorouder duurt  1 uur en de bijdrage is 90 euro.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.