Introductie training Inca sjamanisme

In de introductie cursus Inca sjamanisme zullen aan bod komen de betekenis van de windrichtingen en het element wat hier bij hoort. Ook zul je hier zelf verbinding mee leren maken,

Je leert te reizen naar de andere werelden. Tevens leer je verschillende manieren van reinigen van je aura en  chakra’s.

Je verbindt je met een eigen krachtplek, je zult op een sjamanistische manier met dromen leren werken die de Senoi manier wordt genoemd. Je gaat je verbinden met je voorouders. Je ontvangt een sterreninitiatie en we maken een despacho (offerande in de vorm van een mandala voor moeder aarde en de kosmos en doen een vuurceremonie.

Deze introductie cursus zal goed aansluiten op de 3-jarige Incashamanic Practitioner training. Deze training heeft 3 levels en kan per jaar worden gevolgd.

Wil je meer informatie over deze training, klik dan “Introductie cursus Inca sjamanisme” aan in de kolom aan de rechterkant


Training Incashamanic Practitioner

Het “Pad van Inca Energy Medicine” is een 3-jarige training waarin je opgeleid wordt tot Incashamanic Practitioner. Deze opleiding stelt je in staat om jezelf, andere mensen, je omgeving en de natuur te healen met Inca Energy Medicine. Dit gaat gepaard met persoonlijke groei, waarvoor we een veilige plaats willen bieden.

Moed, kracht, liefde, creativiteit, gemeenschapszin, natuur, confrontatie, transformatie, het zijn zaken waarmee je veelvuldig in aanraking komt en waarmee je leert omgaan. Je ontmoet de persoon die je bent, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Aan het eind van de 3-jarige training word je tijdens een inwijding verbonden met de lineage van de paqo’s van de Q’ero Nation, Andes Peru, ‘the Masters of the living energy’, zodat je, verbonden met hun energievelden, voor altijd ondersteund wordt in je werk als Incashamanic Practitioner.

Wil je meer weten over “Het Pad van Inca Energy Medicine”,  klik dan op “Pad van Inca Energy Medicine” in de kolom aan de rechterkant”