Black Chumpie Karpay

Black Chumpies = zwarte, bewerkte meteoriet stenen.

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Achtergrondinformatie

In de oudheid wisten Peruvianen al van de beweging van de aarde, observeerden ze  de sterren en de Melkweg. Ze zagen de samenhang en betekenis van de stand van de sterren en konden afleiden wanneer het beste seizoen was om te zaaien en te oogsten.

Het duurde langere tijd voor ze ook de donkere nevels, zwarte wolken ontdekten; de verbinding met deze energieën bracht weer nieuwe inzichten en kennis.

Deze initiatie wordt gegeven met zwarte meteoriet stenen die verbonden zijn met de energieën van de Mayu sterrenrivier (Melkweg), verschillende sterren en constellaties en met de oneindige energieën van de donkere nevels en archetypen.

Via je chakra’s wordt je verbonden met deze kosmische sterrenenergie. De energieën versterken je energieveld; er worden poorten geopend die je helpen de dimensies van de archetypen te exploreren en deze werelden meer te begrijpen.

Deze initiatie is bedoeld voor mensen die met de energie van de bovenwereld werken.

  • De Black Chumpie inwijding wordt doorgegeven in een groepssessie van 1 dag en de bijdrage is 135 euro per persoon.
  • Prijzen voor individuele inwijdingen in overleg.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.