Pleiaden (Qotokuna Karpay in Quechua)

Qotokuna = Pleiaden

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Achtergrondinformatie

In vrijwel iedere traditie en mythologie komen de Pleiaden voor, het zevengesternte ofwel de Seven Sisters. Ook voor de Q’ero’s is de sterrengroep Pleiaden heel belangrijk; ze zijn afkomstig van de sterren en zien zichzelf als sterrenvolk. Ze staan in verbinding met het Sterrenvolk en wisselen er energie en informatie mee uit.

In de Andes begint het nieuwe jaar op 21 juni; heel vroeg in de ochtend gaan de Paqo’s dan naar buiten om te kijken hoe helder de Pleiaden op dat moment aan de hemel staan. Die helderheid geeft hen informatie voor hun landbouw en in diverse gebieden wordt nog steeds met deze aloude traditie gewerkt. 

Volgens de Paqo’s is ieder mens verbonden met 3 sterren en minimaal 1 daarvan behoort tot de Pleiadische sterrengroep. De sterren waarmee je vanaf je geboorte verbonden bent zijn bepalend voor wat jouw ziel op aarde wil brengen en ondersteunen je daarbij. De energie van de Pleiaden is heel hoog en brengt bewustzijn op aarde.

In ons land zijn de Pleiaden te zien in de herfst en winter. Ze verschijnen ‘s nachts aan de oostelijke horizon en draaien dan naar het westen. De Pleiaden worden gevolgd door de sterrenbeelden Orion en Sirius.

De Sterren initiatie van de Qotokuna (Pleiaden in Quechua taal) verbindt je weer opnieuw met je kosmische familie, jouw Sterrenvoorouders. Deze initiatie brengt een diep inzicht in wie je werkelijk bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat.

Iedere ster van de Qotokuna draagt een unieke en specifieke vibratie die je helpt en begeleidt op aarde; hun licht verspreidt kosmische zaden. Ze helpen jouw innerlijke kosmische zaden (jouw speciale gaven) te groeien en tot bloei te laten komen. Door de Qotokuna initiatie wordt je met die specifieke trilling verbonden, hun lichtessentie stroomt door je chakras en helpt je herinneren wie je werkelijk bent.

Je Sterrenvoorouders zijn je nooit vergeten, zelfs niet op momenten dat je niet meer wist wie zij waren; door je opnieuw met hen te verbinden brengt een gevoel van thuiskomen …. thuiskomen in jezelf, waar je ook bent.

  • De 7 inwijdingen van de Pleiaden worden doorgegeven in een groepssessie van 1 dag en de bijdrage is 135 euro per persoon. De blessings van Mama Qoto (Pleione) en Kuraq Qoto (Atlas) zijn inclusief.
  • Prijzen voor individuele inwijdingen van de Pleiaden in overleg.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.