Crystal Mesa Karpay

Crystal Mesa = kristallen medicijnbuidel (zie onder Incasjamanisme)

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Achtergrondinformatie

De Crystal Mesa Karpay is verbonden met het Zuiderkruis, Llutu Cruz in Quechua. Een paar duizend jaar vóór onze jaartelling was deze constellatie ook zichtbaar op het noorderlijk halfrond. Rond het jaar 150 AD kon de Griekse filosoof en sterrenkundige Claudius Ptolemaeus het Zuiderkruis zien toen hij Egypte woonde. Maar door de precessie (draaiing van de aarde om haar as) “verdween” het Zuiderkruis achter de horizon zodat deze constellatie tegen het jaar 400 AD alleen beneden de evenaar zichtbaar bleef. Pas in de 15e eeuw werd het Zuiderkruis weer ontdekt door Europeanen die over de wereldzeeën voeren.

De constellaties, sterren en planeten die verbonden zijn met deze initiatie zijn diep geworteld in de mythen, sagen en legendes van veel culturen.

In Peru heeft het Zuiderkruis nog een extra dimensie: in de heilige stad Machu Picchu ligt een opmerkelijke steen in de vorm van Llutu Cruz, door de Ouden achtergelaten voor toekomstige generaties ….

Door de Crystal Mesa Karpay wordt je verbonden met een aantal sterren uit het Zuiderkruis en een paar sterren en planeten uit ons zonnestelsel. Deze Karpay helpt je als je je  weer met de kosmos wilt verbinden.

Kristallen genezen holistisch op alle lagen van het zijn, op de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lagen. De kristallen versterken je en richten zich op de hogere frekwenties. Ze lossen zwaren energie op tot in de basis. Je hele biomagnetische veld komt weer in balans net als je mannelijke- en vrouwelijke energieën. Je derde oog opent zich meer en helpt je inzichten te ontwikkelen.

Deze Crystal Mesa initiatie verbind je weer met deze sterrenvoorouders. De vibraties van de met deze sterren verbonden kristallen zijn heel zacht voor je lichaam zodat je innerlijke rust kunt ervaren.

  • Deze Crystal Mesa initiatie verbindt je weer met deze sterrenvoorouders. De vibraties van de met deze sterren verbonden kristallen zijn heel zacht voor je lichaam zodat je innerlijke rust kunt ervaren.
  • De Crystal Mesa inwijding wordt doorgegeven in een groepssessie van 1 dag en de bijdrage is 135 euro per persoon. Prijzen voor individuele inwijdingen in overleg.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.