Sirius (Kushka Tuta Ch’aska Karpay in Quechua)

Kushka Tuta Ch’aska = Sirius, de hondsster

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Achtergrondinformatie

Niet alleen in in de Andes was Sirius een belangrijke ster, ook  in de Egyptische mythologie komt Sirius voor en wel als de godin Isis die ’s nachts als de Sirius ster aan de hemel staat, vlakbij  haar geliefde Osiris, de sterrengroep Orion. De Isiscultuur verspreidde zich in het hele Middellandse zee gebied. In de oude Griekse cultuur wordt Isis vaak vereenzelvigd met o.a. Demeter  en Aphrodite.

Sirius is één van de helderste sterren aan de hemel; de kracht van het licht van Sirius zal je verbinden met de wijsheid van je zelfbewustzijn. Oude trauma’s uit het verleden kunnen opkomen en verwerkt worden. Door de lichtoverdracht van Sirius verhoogt de frekwentie van je 3e oog. Ook voedt Sirius je onbewuste in de droomtijd.

Bij deze ster hoort een archetype (krachtdier), waarmee je eveneens doorverbonden wordt. Door deze initiatie wordt je zelfvertrouwen vergroot en ga je jezelf realistischer bekijken; je stabilieit neemt toe en je accepteert jezelf zoals je bent. Sirius en zijn archetype helpen je je eigen (sjamaanse) pad te vinden.

Deze initiatie kan gegeven worden aan mesa dragers, of mensen die werken met de krachten van de bovenwereld.

  • De Sirius inwijding  wordt doorgegeven in een groepssessie van 1 dag en de bijdrage is 135 euro per persoon.
  • Prijzen voor individuele inwijdingen in overleg.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.