Nusta Karpay

Ñusta Karpay – zeven energie overdrachten gevuld met vrouwelijke energie

Ñusta = vrouwelijke energie of (Andes) godin

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Achtergrondinformatie

Al een paar jaar hadden de Paqo’s de Munay-Ki doorgegeven toen de Paqo’s Don Mariano, Doña Maria, Don Alejandro en Don Claudio samen werkend en samen reizend zeven verschillende plaatsen bezochten, zeven heilige plaatsen waar de Ñusta’s in de Andes in Peru verblijven. Ze besloten in 2009  dat de tijd rijp was om naast de Munay-Ki, ook de Ñusta Karpay te verspreiden. Vóór die tijd werden deze transmissies alleen binnen de Inca traditie doorgegeven.

 

Het vissentijdperk is net verlaten, maar heeft nog invloed op het nieuwe waterman tijdperk dat haar volledige overheersing pas over 200 jaar zal laten zien. Kenmerken van het watermantijdperk zijn helderheid, energie, stroming en transparantie. De mens gaat beseffen dat zij/hij een goddelijk wezen is, één geheel is en er geen afgescheidenheid bestaat. De Ñusta Karpay helpt immens met deze grote transformatie om een nieuwe balans te brengen en zo healing voor jezelf en Moeder Aarde te brengen.

De intentie van de Ñusta Karpay is om van mannen en vrouwen het hart te verzachten, de mannelijke en vrouwelijke krachten te balanceren en te harmoniseren. De Ñusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor de wereld en vooral in een transformatie periode naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk weer ruimte krijgen in de wereld.

Ñusta betekent prinses, godin en/of priesteres van de Andes. De Ñusta Karpay zijn de zeven energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken. De zeven Ñustas zijn Mama Ocllo, Doña Mujia, Mama Simone, Doña Teresa, Maria Sakapana, Huana Wamantiklla en Tomasa Wamantiklla. Ze brengen ieder hun eigen licht en iedere transmissie en ceremonie heeft zijn unieke kracht.

Deze zeven initiaties brengen energetische zaden van licht van de heilige vrouwelijke archetypes; de pure vrouwelijke energie wordt via je zeven chakra’s ingeblazen in je lichaam en je lichtlichaam, zodat heel je systeem gevuld wordt.

Deze Karpay helpt je je hele fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen, je te verbinden met Moeder Aarde, met de godin in jou, de complete vrouw in jou, zowel in man als vrouw.

Het maakt je innerlijke rustpunt toegankelijker en meer aanwezig. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden. En als je jezelf geneest en het mannelijke en vrouwelijke in balans breng, dan genees je ook Moeder Aarde.

De Ñusta Karpay wordt doorgegeven in 2 delen. Dit kan zijn op  2 achtereenvolgende dagen of dagdelen of verspreid over meer weken.  Je kunt er ook voor kiezen om de Ñusta Karpay in je eigen tempo te ontvangen door één inwijding per keer te ontvangen.

Als je de gehele Ñusta Karpay ontvangen hebt dan kun je in een later stadium de Blossoming volgen, om de energie verder te integreren. De Blossoming wordt ten zeerste aan geraden als je Ñusta Karpay ook wilt gaan doorgeven aan anderen.

  • De 7 inwijdingen van de Ñusta Karpay worden doorgegeven in een groepssessie van 1 dag en de bijdrage is 135 euro per persoon. Prijzen voor individuele inwijdingen van de Ñustas in overleg.
  • Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.