Hatun Karpay

Hatun = groot

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Achtergrondinformatie

De Hatun Karpay is de belangrijkste initiatie van de Andes. Deze Karpay bestaat uit  drie afzonderlijke initiaties die alle drie te maken hebben met opnieuw in contact komen met de ziel, het hart en de bron van het leven. De initiaties openen de drie grote krachtcentra in verbinding met je ziel om de gaven/zaden die je in je draagt weer te vinden in bewust-zijn.

Dit opent een nieuwe manier van liefhebben vanuit een diepere plek in jezelf, een heldere manier van kijken met je 3e oog en het manifesteren van je (ziels)droom op aarde.

De Hatun Karpay is het grootste commitment aan Pachamama, het universum, de Andes traditie en jezelf; de drie afzonderlijke delen van de Hatun Karpay worden slechts één keer gegeven.  Om de afgeronde Hatun Karpay te bekrachtigen wordt om de 1 tot 2 jaar de Mosoq Karpay gegeven (zie Mosoq Karpay).

Deze grote initiatie hebben wij zelf ontvangen van de Paqo’s van de Q’ero Nation in de Andes; ze hebben ons geleerd deze Hatun Karpay aan jullie door te geven in een ononderbroken lineage van medicijnmannen en –vrouwen sinds duizenden jaren.

Munay Karpay, 1e initiatie van de Hatun Karpay

Munay =  liefde in relatie met de diepste vibraties in ons hart

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Om deze initiaties door te geven gebruikt de Paqo de stenen (Khuyas) uit onze Mesa (medicijnbuidel)

Deze initiatie heeft verbinding met de energie van de zon, condor, bergen, Moeder Aarde, liefde en de diepe vibraties van onszelf. Je hart is een plek van heilige- en innerlijke kracht in contact met je gevoelens.

Je hebt allemaal negen tempels in je energetische hart waar zaden van liefde en licht vanuit andere dimensies zijn ingebracht. De Munay Karpay is gericht op het openen en het reinigen van die negen tempels. Als de kracht van Munay (onvoorwaardelijke liefde) naar je toekomt worden de zaden (weer) wakkergemaakt zodat de kracht van jouw liefde versterkt en je in verbondenheid met licht en liefde je pad op aarde kunt lopen.

Tijdens de initiatie gebruikt de Paqo de levenskracht van de adem om via de heilige wind deze krachtige energie over te brengen in je hart. Deze initiatie maakt het ook mogelijk om weer in contact te komen met je ancestors en met vorige levens.

  • De Munay Karpay duurt 2,5 uur en de bijdrage is 180 euro.

Yachay Karpay, 2e initiatie van de Hatun Karpay

Yachay: helder zien met het 3e oog; in contact zijn met jouw dromen

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Tijdens deze initiatie wordt het 3e oog gereinigd en het heldere zien, horen en voelen wordt geactiveerd. Er worden zaden van licht in het 3e oog gebracht en je wordt doorverbonden met de helderziendheid van je voorouders uit de bloedlijnen en je spirituele voorouders.

  • De Yachay Karpay duurt 2,5 uur en de bijdrage is 180 euro.

Llankay Karpay, 3e initiatie van de Hatun Karpay

Llankay = de kracht van gecentreerd en geaard manifesteren

Karpay =  initiatie of transmissie van energie van Paqo-sjamaan naar student/client.

Deze initiatie vindt plaats in het navelgebied en verbindt de 3 belangrijkste chakra’s hart, 3e oog en navel; het aardt en versterkt de kracht van handelen. Het geeft je een speciale innerlijke kracht om jouw pad als healer te vinden.

Tijdens deze initiatie wordt met de krachten van de 4 elementen vuur, aarde, water en wind gewerkt. Hierdoor ontstaat er in jezelf een heel nieuw proces van groei, de zeven energielagen om je heen worden versterkt zodat je ook beter beschermd bent. Deze initiatie geeft je innerlijke kracht om te manifesteren en voorwaarts in het leven te gaan.

  • De Llank’ay Karpay duurt 2,5 uur en de bijdrage is 180 euro.

De 3 initiaties van de Hatun Karpay worden alleen individueel gegeven.

Mocht betaling een onoverkomelijk probleem zijn, laat het ons dan weten zodat we gezamenlijk tot een energetische uitwisseling kunnen komen.